Als je Premium hebt gekocht maar nog steeds advertenties ziet, of als premiumfuncties nog steeds het upgradescherm openen, probeer dan deze stappen in volgorde.
Open Chore Boss opnieuw en controleer of het werkt.
Jouw aankoop hoort bij het account waarmee je was ingelogd toen je betaalde. Als je eerst bent ingelogd met Apple, Google of je e-mailadres, log dan opnieuw op dezelfde manier in. Inloggen op een andere manier kan een tweede, leeg account aanmaken. Zie Toegang tot je oorspronkelijke account: je inlogmethode corrigeren.
Gebruik op je telefoon hetzelfde Apple- of Google-account waarmee je hebt betaald.
Controleer in je Apple- of Google-account of je abonnement nog actief is en niet is verlopen. Zie Hoe je een abonnement opzegt of een terugbetaling krijgt voor waar je dit vindt.
Gezinsleden die je hebt uitgenodigd, krijgen premiumfuncties in je huishouden via jouw abonnement. Zij hoeven niets te herstellen. Als een lid nog steeds vergrendelde functies ziet, controleer dan of het lid is toegetreden tot je huishouden en dit gebruikt. Zie Hoe je tussen huishoudens wisselt.
De telefoon of tablet van een kind dat met een uitnodigingscode is toegetreden tot je huishouden, krijgt ook jouw Premium, zonder account. Er is op dat apparaat niets om in te loggen, te kopen of te herstellen. Als er Premium Komt van Je Familie staat, tik dan op Opnieuw Controleren op dat apparaat, of sluit Chore Boss op dat apparaat en open het opnieuw.
Open Help via het tabblad Instellingen en tik op Neem contact op. Vertel ons het e-mailadres waarmee je bent ingelogd.