Alle artikelen

Chore Boss naar een nieuwe telefoon verplaatsen

Wanneer je bent ingelogd, worden je huizen, klusjes, leden en beloningen opgeslagen in je account. Log in op de nieuwe telefoon en ze komen weer terug.

Stappen

  1. Installeer Chore Boss op de nieuwe telefoon en open de app.
  2. Tik op het tabblad Instellingen en tik vervolgens op Inloggen.
  3. Log in op dezelfde manier als op je oude telefoon: Inloggen met Apple, Inloggen met Google, of je naam en e-mailadres.
  4. Wacht even terwijl je gegevens worden gedownload.
  5. Controleer de naam bovenaan het tabblad Home. Als dit niet jij bent, tik erop en kies je lidprofiel onder Lid Selecteren.

Zie je je klusjes nog steeds niet?

  • Controleer het huis. Als je meer dan één huis hebt, kijk je misschien naar een ander huis. Tik op het tabblad Instellingen en controleer de naam onder Huidig Huis. Tik op Wissel van huis om dit te wijzigen. Zie Hoe je tussen huizen wisselt.
  • Controleer het account. Tik op het tabblad Instellingen, vervolgens op Mijn Profiel, en controleer het e-mailadres. Als dit niet het e-mailadres is dat je eerder gebruikte, tik dan op Uitloggen en log in zoals je dat eerder deed. Zie Toegang tot je oorspronkelijke account: je inlogmethode corrigeren.
  • Download alles opnieuw.
    1. Tik op het tabblad Instellingen en vervolgens op Mijn Profiel.
    2. Vink Alle gegevens opnieuw synchroniseren aan.
    3. Tik op de ronde synchronisatieknop ernaast.
    4. Wacht tot Laatste Sync: de huidige tijd toont.

Problemen oplossen

  • "Sync-fout:" onder Synchroniseren betekent dat de laatste synchronisatie is mislukt. Controleer je internetverbinding en tik opnieuw op de synchronisatieknop.
  • "Je sessie is verlopen en gegevens worden niet gesynchroniseerd. Log opnieuw in om het synchroniseren te hervatten." Log opnieuw in met hetzelfde account.

Nog steeds hulp nodig?

Ons team helpt je graag verder.

Neem contact met ons op